Main » Projects » Couple Issues bsnes » New reply
    New reply
    [?]
    Post help

    Presentation

    [b]…[/b] — bold type
    [i]…[/i] — italic
    [u]…[/u] — underlined
    [s]…[/s] — strikethrough
    [code]…[/code] — code block
    [spoiler]…[/spoiler] — spoiler block
    [spoiler=…]…[/spoiler]
    [source]…[/source] — colorcoded block, assuming C#
    [source=…]…[/source] — colorcoded block, specific language[which?]
    [abbr=…]…[/abbr] — abbreviation
    [color=…]…[/color] — set text color
    [jest]…[/jest] — you're kidding
    [sarcasm]…[/sarcasm] — you're not kidding

    Links

    [img]http://…[/img] — insert image
    [url]http://…[/url]
    [url=http://…]…[/url]
    >>… — link to post by ID
    [user=##] — link to user's profile by ID

    Quotations

    [quote]…[/quote] — untitled quote
    [quote=…]…[/quote] — "Posted by …"
    [quote="…" id="…"]…[/quote] — ""Post by …" with link by post ID

    Embeds

    [youtube]…[/youtube] — video ID only please
    Thread review
    MassHesteria I've been playing with BSNES v106r88 on Windows and observed two issues. I know there is a UI rework going on for higan at least, but I figured I would throw these out there just in case.

    1) Defocus setting is not remembered when restarting BSNES. The correct value (Block, Allow, etc.) is written to the BML file, but the UI always uses the default. I tried pulling older revisions, and it seems that this one showed up in either r86 or r87.

    2) Screenshots for save states have stopped working. These were working in an earlier WIP. Unfortunately I didn't notice the revision when they stopped working.

    As always, thanks for the hard work on a great set of emulators!
      Main » Projects » Couple Issues bsnes » New reply